Izvor: Blic, 16.Nov.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PA, NARAVNO! Posle 40 godina Keri Fišer otkrila da je imala aferu sa Harisonom Fordom

Skoro četiri decenije čekala je princeza Leja da otkrije nešto što je mislila da niko ne zna - da je tokom snimanja Ratova zvezda imala aferu sa Hanom Soloom.

Tačnije, Keri Fišer se zabavljala na setu sa Harisonom Fordom i kad se kamere pogase, ako razumete. Njih dvoje su imali aferu 1976. godine u Londonu, kada je Keri imala 19 godina, Ford 34 i suprugu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Keri se nadala da će se zbog nje razvesti, ali to se ipak nije desilo. Njihova afera je trajala tri meseca.

- Bili su Han i Lea preko nedelje i Harison i Keri preko vikenda. Gledala sam u njega, herojska faca sa nekoliko pramenova kose koji su nehajno padali preko njegovog čela... Kako sam mogla i da sanjam da će se taj izvanredni ljudski primerak zagledati u nekog poput mene - napisala je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princeza Leja i Han Solo su imali seks u stvarnom životu

Izvor: B92, 16.Nov.2016

Keri Fišer i Harison Ford imali su seks tokom snimanja filma „Ratovi zvezda: Nova nada“, potvrdila je glumica u svojim memoarima...Knjiga „The Princess Diarist“ nastala je na osnovu dnevnika koje je glumica vodila u periodu kada je igrala princezu Leju...Afera koja je trajala tri meseca počela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.