Oficijelne fotografije novog Ford S-MAX modela, debi u Parizu

Izvor: Moto.rs, 17.Sep.2014, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oficijelne fotografije novog Ford S-MAX modela, debi u Parizu

Ford je konačno odlučio da obelodani potpuno novi S-MAX višenamenski model uprkos tome što su zvanične fotografije ovog modela procurile tokom vikenda na Web. Ovaj model će debitovati na sajmu automobila u Parizu narednog meseca.

Druga generacija S-MAX modela nastavlja da nudi prostor za od sedam putnika i agilnost i zadovoljstvo vožnje manjeg vozila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Kada se pojavi u Evropi naredne godine, noviS-MAX će doneti prvi put Fordovu Adaptive Steering tehnologiju i biće prvi Ford globalno koji će karakterisati Ford Dynamic LED svetla sa Glare Free dugim svetlima koja održavaju maksimalnno osvetljenje ne ometajući druge učesnike u saobraćaju.

Višenamenski model će takođe biti dostupan sa inteligentnim sistemom pogona na sva četiri točka, Fordovom tehnologijom sprečavanja sudara kao i SYNC2 glasom kontrolisanim sistemom povezivanja.

Dizajn ovog modela je jasno inspirisan S-MAX konceptom ali proizovdni automobil ne izgleda oštro i dinamički kao studija. Novi S-MAX karakteriše i Easy Fold sistem koji omogućava da zadnji kraj kabine bude sklopljen pritiskom tastera na kontrolnom panelu.

Ovaj model je ponuđen sa 2.0L TDCi dizel motorom sa tri verzije snage 118ks i sa šestostepenom manuelnom transmisijom i sa 150ks i 180ks sa manuelnom ili Powershift dual clutch automatskom transmisijom.

Ford navodi da je CO2 emisija za ove motore snižena za 7%. Opcije benzinskih motora uključuju 1.5 EcoBoost motor sa 160ks snage sa manuelnom transmisijom i 240ks 2.0 EcoBosot sa automatskom transmisijom.

foto © Ford

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Moguća velika popularnost Intel NUC uređaja

Izvor: ITsvet.com, 18.Sep.2014, 08:39

Intelova New Unit of Computing strategija se pojavila 2012. godine i prvi uređaji nisu bili naročito popularni. Ove godine je usledila druga generacija pomenutih uređaja pri čemu najnoviji model Intel NUC Kit D54250WYK je dimenzija samo 116.6x112x34.5mm i prodaje se po ceni od 300 evra u Evropi....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.