Dodik: Srpska je uvek ponosna kada Srbija gradi, to doživljavamo kao naše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 12:07

Dodik: Srpska je uvek ponosna kada Srbija gradi, to doživljavamo kao naše

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je Republika Srpska uvek ponosna kada Srbija nešto gradi, jer to doživljava kao nešto svoje.
"I na ovom stadionu, kada se on izgradi, mnogi naši ljudi iz Republike Srpske doći će ovde da navijaju za našu reprezentaciju", izjavio je Dodik na ceremoniji polaganja kamena temeljca za Nacionalni fudbalski stadion u Surčinu.
Ocenio je da u teškim i izazovnim vremenima i složenim političkim okolnostima Srbija pokazuje sposobnost da ide dalje i da gradi objekte kao što su auto-putevi i stadioni.
"Na red je došao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.