OVO SU TRAGIČNO NASTRADALI MLADIĆI KOD KRUŠEVCA: Prijatelji i rodbina se bolnim porukama oprašta od nastradalih

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 17:43

OVO SU TRAGIČNO NASTRADALI MLADIĆI KOD KRUŠEVCA: Prijatelji i rodbina se bolnim porukama oprašta od nastradalih

Vozač "audija" sa kojim su se sudarili je uhapšen

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kruševca jutros su poginuli tri muškarca starosti (28; 53; 29) iza kojeg je ostala supruga sa detetom. Izamladića (28), kako se saznaje, ostala je supruga koja je u 4. mesecu trudnoće.

Inače, do sudara je došlo između "audija" i "ford fokusa",  poginuli su mladič (29), koji je bio za volanom "Forda", njegov suvozač (28) i muškarac (53), a za volanom "Audija" bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je mladić (29) koji je prošao sa lakšim povredama.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je vozač "audija" udario u automobil marke "ford". Prema prvim informacijama, došlo je do direktnog sudara.

Od siline udarca ford se zapalio, pa su morali da intervenišu i vatrogasci.

Kako se vidi na snimku, koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, Bruski put je zatvoren za saobraćaj, a na licu mesta je veliki broj pripadnika policije, vatrogasci i ekipe Hitne pomoći.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na lice mesta izašlo je više vatrogasnih i policijskih vozila, kao i Hitna pomoć.

Inače, vozač "audija" bio je negativan na alko i droga testu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu uhapsili su  mladića (29) iz Aleksandrovca, osumnjičenog da je noćas, oko 23.20 časova, u mestu Mudrakovac, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule tri osobe. Sumnja se da je on, upravljajući „audijem“ neprilagođenom brzinom, udario u automobil „ford fokus“ koji je skretao, a kojim je upravljao dvadesetdevetogodišnji muškarac iz Kruševca.

Vozač „ford fokusa“, njegov dvadesetosmogodišnji suvozač i šezdesetjednogodišnji putnik u automobilu su od zadobijenih povreda preminuli, dok je vozač „audija“ zadobio lake telesne povrede. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, mladiću je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu.
Pogledaj vesti o: Ford,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.