OČEVIDAC TRAGEDIJE OPISAO JEZIV PRIZOR: Muškarac IZDAHNUO NA SEDIŠTU, video sam preminulu ženu van automobila

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2020, 22:03

OČEVIDAC TRAGEDIJE OPISAO JEZIV PRIZOR: Muškarac IZDAHNUO NA SEDIŠTU, video sam preminulu ženu van automobila

Stravičnu nesreću opisuje očevidac, koji nikada u životu gori prizor nije video

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, na pružnom prelazu u mestu Zminjak kod Šapca, živote su izgubili Nebojša M. (46) i Željka M. (39) iz sremskog sela Laćarak, dok je njihovo dvoje dece sa povredama prebačeno na Urgentni prijem šabačke bolnice.

Udes se dogodio nešto pre 11 časova, kada je teretni voz sa 24 vagona u kompoziciji, koji se kretao od Rume prema Brasini na utovar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naleteo na sivi „ford fokus“ karavan sremskomitrovačkih oznaka, kojim se porodica upravo vraćala sa odmora u obližnjoj Banji Koviljači.

Očevidci kažu da je mašinovođa uporno svirao, ali nije uspeo da zakoči, pa je voz udario u automobil i gurao ga 40 metara, sve dok sa putnicima nije sleteo sa pruge u visoku travu. Iako je teretnjak bio prazan, uspeo je da se zaustavi oko 120 metara dalje.

- Čuo sam vrisku dece iz auta, a majka je ispala i već je bila mrtva. Tek kada je stigla hitna pomoć shvatili smo da je otac, koji je ostao u autu, takođe mrtav na sedištu. Ništa gore u životu nisam video - priča očevidac iz Zminjaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOROR NA PRUZI! DEČACI GLEDALA KAKO IM GINU RODITELJI: Obezglavljeno telo majke ispalo iz auta, otac umro za volanom!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2020

Željka (39) i Nebojša (46) Milosavljević iz Laćarka su poginuli, a njihova dvojica sinova od osam i 11 godina povređeni su kada je automobil "ford fokus", u kome su bili, udario u voz kod Šapca pri povratku sa odmora u Banji Koviljači.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.