Mladić i devojka povređeni u sudaru voza i automobila

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić i devojka povređeni u sudaru voza i automobila

Niš -- U sudaru teretnog voza i automobila "ford ka" na pružnom prelazu kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, lakše su povređeni 19-godišnji devojka i mladić.

Udes se dogodio sinoć oko 23.45 časova.

"Policija je izvršila uviđaj, ali za sada nije poznato šta je uzrok udesa. Na tom mestu postoji obeležen pružni prelaz", naveli su u policiji.

Po rečima lekara niške Hitne pomoći, devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u udesu zadobila povrede glave i butine, a mladić povredu kolena.

Oni su nakon pružanja prve pomoći u Hitnoj pomoći i dijagnostike u Kliničkom centru, pušteni na kućno lečenje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Niš: Mladić i devojka lakše povređeni u sudaru voza i automobila

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2018

U sudaru teretnog voza i automobila "ford ka" koji se dogodio na pružnom prelazu kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, lakše su povređeni 19-godišnja devojka iz tog mesta i 19-godišnji mladić iz sela Jelašnica, rečeno je jutros agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu...Udes se dogodio sinoć...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.