Niš: Mladić i devojka lakše povređeni u sudaru voza i automobila

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Sep.2018, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Mladić i devojka lakše povređeni u sudaru voza i automobila

U sudaru teretnog voza i automobila "ford ka" koji se dogodio na pružnom prelazu kod konjičkog kluba u Niškoj Banji, lakše su povređeni 19-godišnja devojka iz tog mesta i 19-godišnji mladić iz sela Jelašnica, rečeno je jutros agenciji Beta u Policijskoj upravi u Nišu.

Udes se dogodio sinoć oko 23.45 časova.

"Policija je izvršila uviđaj, ali za sada nije poznato šta je uzrok udesa. Na tom mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << postoji obeležen pružni prelaz", naveli su u policiji.

Po rečima lekara niške Hitne pomoći, devojka je u udesu zadobila povrede glave i butine, a mladić povredu kolena.

Oni su nakon pružanja prve pomoći u Hitnoj pomoći i dijagnostike u Kliničkom centru, pušteni na kućno lečenje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sudar voza i automobila kod Niške Banje, dvoje lakše povređeno

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2018

Mladić i devojka lakše su povređeni kada su se, kako kažu u policiji, sudarili teretni voz i automobil. Saobraćajna nezgoda se dogodila noćas na pružnom prelazu nedaleko od Konjičkog kluba Čegar kod Niške Banje...U “fordu k” nalazilo se dvoje 19-godišnjaka, kako nezvanično saznajemo,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.