Ford posle Pariza preskače i Ženevu

Izvor: B92, 29.Okt.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford posle Pariza preskače i Ženevu

Ford ne planira nijednu bitnu premijeru u periodu kada se održava ženevski salon automobila, početkom marta, pa će uštedeti novac koji bi potrošio ako bi izlagao svoja vozila na ovoj manifestaciji.

Proizvođači automobila sve češće odlučuju da preskoče poneki od ranije nezaobilaznih, uticajnih svetskih sajmova.

Među njima je i Ford, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izostao sa nedavno završenog auto-salona u Parizu a, kako saznaje Autocar, neće ga biti ni u Ženevi 2019.

Ford ne želi da troši novac na učešće na ženevskom sajmu automobila, s obzirom da nema nijedan bitan novitet za predstavljanje u tom periodu.

Ipak, Ženeva ostaje prioritet u planovima američkog proizvođača u budućnosti, pa će se na taj sajam vratiti 2020. godine.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.