FORD PRIKAZAO SVOJ NOVI SPORTSKI MODEL: Evo kakav će Mustang RTR biti kada izađe iz fabrike

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 18:47

FORD PRIKAZAO SVOJ NOVI SPORTSKI MODEL: Evo kakav će Mustang RTR biti kada izađe iz fabrike

S650 je na putu.

Mustang RTR Spec 2 iz 2024. je jedna od prvih ponuda na tržištu za potpuno novu sedmu generaciju Ford Mustanga sa agresivnim dizajnom i estetskim poboljšanjima kako bi se prenela opšta tema "Kretanje kroz svemir".

Mustang RTR Spec 1 i Spec 2 biće dostupni čim stignu u prodajne salone leta 2023. Oni su projektovani za vrhunsko iskustvo vlasnika unutar i izvan kokpita. Za izmamljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osmeha na licima i pružanje životnih iskustava osim same vožnje.

Uzbudljiva vožnja koja je spremna da stvori bilo koju vrstu avanture koju želite za volanom, koja će se izvesti u bilo kojoj vrsti entuzijastičkog okruženja o kome možete da sanjate. RTR iskustvo je dodatak vašem ličnom načinu života koji izaziva osmeh i ispunjava praznine koji dolazi sa prijateljima za koje nikada niste znali da su vam potrebni. Ovo je naša definicija performansi i jedini razlog zašto RTR postoji.

Od 2010. godine, RTR je napravio neka od najpoznatijih i najinspirativnijih vozila koja govore novoj generaciji entuzijasta kao što su Hoonicorn, RTR-Ks i Mach-E 1400. RTR Vehicles trenutno nudi serijalizovane pakete vozila. zasnovane na postojećim Ford vozila kao što su Mustang, Bronco, Ranger, F-150 i Mach-E za poboljšanje voznih karakteristika, izgleda i performansi.

Moderan i agresivniji dizajn

Od svog osnivanja 2010. godine, Mustang RTR je osvojio automobilske entuzijaste širom sveta svojim prepoznatljivim modernim agresivnim stilom – posebno RTR-ovim prepoznatljivim dizajnom rešetke sa integrisanim naglašenim osvetljenjem. Mustang RTR Spec 2 iz 2024. razvija ovu kultnu karakteristiku sa potpuno novim RTR dizajnom gornje rešetke koji pomera granice mašte.

Jedinstveni dizajn rešetke je gurnut napred u svemiru, ubrzavajući protok vazduha oko nje - sa otvorenom površinom koja je diktirana isključivo potrebama mehaničkog hlađenja automobila. Karakteristična svetla na rešetki su višedimenzionalne osvetljene usisne lopatice sa direktnom namenom: dovod hladnog vazduha u motor.

"Mi smo OEM lim iz Forda tretirali kao draperiju, sa RTR komponentama koje se guraju napolje kroz zapremine Mustanga i pozivaju vas na iskustvo", objašnjava Lindzi Ros, vodeći dizajner RTR vozila i kreativni direktor.

Otvor haube se gura kroz površinu sa dizajnom koji promoviše ispiranje, dok donji aerodinamični delovi prednjih, bočnih i zadnjih razdelnika presecaju protok vazduha i upravljaju njime u ravnoteži sa retkim duckbill spojlerom. Prednja donja i bočna rešetka povezuju estetiku dok rade na povećanju pozitivnih efekata prednjeg razdelnika.

Prilagodljive performanse

2024 Mustang RTR Spec 2 nudi neviđenu fleksibilnost, jer se može napraviti od bilo koje 2024 Mustang GT šasije. Ovo osigurava da je svaki Mustang RTR Spec 2 skrojen da zadovolji jedinstvene preferencije svog vlasnika.

RTR taktičke performanse suspenzija

Mustang RTR Spec 2 je opremljen komponentama RTR TPS, uključujući podesive amortizere/opruge, opruge za spuštanje i podesive prednje/zadnje klackalice. One omogućavaju vozaču da fino podesi dinamiku vešanja svog vozila kako bi najbolje odgovarao njegovim željama u vožnji. Od udobne svakodnevne vožnje, do rezbarenja kanjona, punog drifta ili dana na stazi. Mustang RTR Spec 2 nudi izuzetno projektovano iskustvo vožnje na stazi ili van nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.