2022 Ford Expedition

Izvor: AutoBlog, 22.Sep.2021, 22:10

2022 Ford Expedition

* Ford je za modelsku godinu 2022 obnovio aktuelnu četvrtu generaciju modela Expedition, a u ponudu je dodata i Timberline verzija * Expedition Timberline je off-road orijentisana verzija pa tako između ostalog ima povišeni klirens, poboljšane uglove prilaženja i odlaska, zaštitne elemente, Goodyear Wrangler AT all-terrain gume, novu saćastu masku i narandžaste detalje * Motor je 3.5L EcoBoost V6 sa 440KS i 692 Nm obrtnog momenta * Za modelsku godinu 2022 je spreman i Stealth Edition Performance Package, sportskija verzija sa agresivnijim stajlingom (gloss black detalji, 22-inčni crni alu točkovi, crvena...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže obnovljeni Ford Expedition 2022

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Sep.2021, 14:50

Ford je za modelsku godinu 2022. obnovio aktuelnu četvrtu generaciju modela Expedition, a u ponudu je dodata i Timberline verzija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.