Udes kod Interne klinike

Izvor: TvojPortal.com, 27.Maj.2011, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes kod Interne klinike

27.05.2011. Autor: S.S. | Izvor: Južne vesti
NIŠ - Stariji Nišlija Slobodan R. preživeo je saobraćajni udes na Bulevaru Zorana Đinđića, kada ga je udario Fiat „Tempo“, beogradskih registracija oko 9:30h.

Udes kod Interne klinike

Udes se zbio naspram Interne klinike, gde nema pešačkog prelaza.
Sudar je bio stravičan jer je ovo vozilo posle bučnog udesa podiglo Slobodana R. dva metra >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << od zemlje. Lekari Interne klinike su odmah priskočili u pomoć.
- Prvi pregled pacijenta pokazuje da ima povredu grudnog koša i glave, a žali se i na bolove u ramenu. Mi smo za sada učinili što smo mogli, a dalja dijagnostika će pokazati njegovo pravo zdravstveno stanje - kažu u hitnoj hirurškoj klinici niškog Kliničkog centra.

nišudesBulevar Zorana Đinđića

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.