U sindikatu ocenjuju da neće biti ništa od proizvodnje novog modela Fiata u Kragujevcu

Izvor: AutoBlog, 08.Feb.2022, 03:11

U sindikatu ocenjuju da neće biti ništa od proizvodnje novog modela Fiata u Kragujevcu

Predsednik Saveza samostalnih sindikata Kragujevca (SSSK) Jugoslav Ristić ocenio je da se iz ponude „Fijat Krajsler automobili Srbija“ (FCA) radnicima u Kragujevcu da idu na tromesečni rad u Slovačku, jasno vidi da ova kompanija ne namerava da radi u Kragujevcu i da neće biti ništa od proizvodnje novog modela. On je agenciji Beta rekao da su i tokom vikenda iz FCA pozivali radnike telefonom i predstavljali im ponudu za rad u fabrici automobila u Trnovu u Slovačkoj. „Pritom ih, ako nisu zainteresovani, pitaju o razlozima za to čime remete njihovu privatnost. Radnici koji ne prihvataju ovu ponudu obično navode porodične razloge budući da su to pre svega mladi ljudi“,...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Kragujevački sindikalci sumnjaju da Fijat odlazi iz Srbije zbog slanja radnika na rad u Slovačku

Izvor: Danas, 08.Feb.2022

Savez samostalnih sindikata Kragujevac smatra da slanje radnika Fijat Krajsler automobila Srbija (FCA) na rad u Slovačku znači da ova fabrika ne namerava da ostane u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.