Šta nam to priprema FIAT, Alfa Romeo i Jeep na sajmu automobila u Beogradu

Izvor: Autorepublika.rs, 17.Mar.2015, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nam to priprema FIAT, Alfa Romeo i Jeep na sajmu automobila u Beogradu

Kompanija FIAT Automobili Srbija predstaviće na svom izložbenom prostoru SUV kodnog imena 500X, novi Doblo i FIAT 500 Abarth. Pored ovih modela, posetioci će moći da vide i modele marki Alfa Romeo i Jeep, među kojima će biti sportski kupe 4C, kao i novi SUV Jeep Renegade.

FIAT će pored glavne premijere, modela 500X, ove godine posvetiti odvojeni deo svog izložbenog prostora motorima na alternativni pogon.

Zainteresovani će imati prilike da se više informišu o prednostima vožnje automobila na metan ili tečni naftni gas. Pod kupolama Beogradskog sajma biće izložen FIAT 500L CNG, opremljen motorom 0.9 TwinAir sa 80KS, koji pored benzina može da radi i na metan.
Osim njega tu su i ostali članovi porodice FIAT, model 500 u verziji 1.2 Pop Star, offroad verzija 500L Trekking Beats Edition i Panda u verziji 4X4 Climbing sa motorom 1.3 MJTD.
Kao poslednje iznenađenje, ali ne i najmanje po važnosti, premijerno će biti izložen FIAT 500 Abarth. U verziji Cargo Maxi 1.4 T-Jet Natural Power, takođe sa motorom na CNG, što priču o alternativnom pogonu širi na sektor lakih komercijalnih vozila.
Model Ducato Furgon 2.3 MultiJET sa 130 ks kao i Fiorino Cargo 1.3 MultiJet sa 75 ks zaokružuju postavku lakih komercijalnih vozila na predstojećem salonu.
Alfa Romeo
Na izložbenom delu posvećenom brendu Alfa Romeo novitet koji će biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog brenda je sportski 4C. Ovaj automobil za pogon koristi 1.75 litarski turbo-punjeni motor koji razvija 240 ks.

U ponudi će biti i modeli Giulietta 1.6 MultiJet Progression i MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 sa 170 ks.
Jeep
Renegade, kao prvi model firme Jeep koji se pravi van SAD, predstaviće se u paketu opreme Trailhawk, sa motorom 2.0 MultiJet od 170 ks i pogonom 4X4.

Kao predvodnik Jeep porodice tu je Grand Cherokee 3.0 MultiJet Overland sa 250 ks, zatim novi Cherokee 2.0 MultiJet Limited 4WD sa 170 ks i promo paketom dodatne opreme i, najzad, Wrangler 2.8 CRD sa 200 ks u specijanoj seriji X Edition.
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na Autorepublika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autorepublika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autorepublika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.