Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikati Fijata: Bez prekida štrajka dok poslodavac ne da ponudu

Samostalni sindikat i Sindikat Nezavisnost u fabrici Fijat Krajsler automobili Srbija odlučili su danas u Kragujevcu da se štrajk nastavi sve dok poslodavac ne predstavi svoju ponudu na četiri zahteva štrajkača.

Oni su na sednici skupštini sindikata Podržali inicijativu premijerke Ane Brnabić da se pregovara o rešavanju zahteva, ali da nema prekida štrajka, dok poslodavac ne da ponudu.

Generalni štrajk se nastavlja i sutra.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zaključcima oba sindikata štrajkači iz obe smene će biti obavešteni sutra, kada će se izjasniti o odlukama sindikata.

Štrajkači traže povećanje bruto osnovice zarade sa 38.000 na 50.000 dinara, reorganizaciju rada u cilju rasterećenja radnika, isplatu bonusa efikasnosti za 2016. godinu, isplatu naknade za troškove prevoza van standardnog radnog vremena.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Štrajk,   Chrysler,   Kragujevac

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sindikati Fijata: Štrajk dok poslodavac ne predstavi ponudu

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2017

Samostalni sindikat i Sindikat Nezavisnost u fabrici Fijat Krajsler automobili Srbija odlučili su u Kragujevcu da se štrajk nastavi sve dok poslodavac ne predstavi svoju ponudu na četiri zahteva štrajkača...Oni su na sednici skupštini sindikata Podržali inicijativu premijerke Ane Brnabić da se...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.