SASLUŠAN SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI: Otkrio kuda su se uputili kobnog dana i da li su nesreću snimali

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2023, 10:40

SASLUŠAN SUVOZAČ IZ AUTOMOBILA SMRTI: Otkrio kuda su se uputili kobnog dana i da li su nesreću snimali

Suvozač je sašlusan u bolnici, u koju je smešten zbog teških povreda

Suvozač iz automobila "fiat", saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće na auto putu "Miloš Veliki", u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene.

Prema saznanjima, on je na saslušanju rekao da su on i vozač automobila krenuli na svadbu u Ivanjicu, te da su promašili izlaz na auto putu i pokušali da se što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre isključe. On je naveo da su pili pivo tog dana.

Takođe, suvozač iz "automobila smrti" zvanično je saopštio da nisu snimali telefonom vožnju u kontra smeru, niti su bilo kakve snimke tokom putovanja postavljali, odnosno imali nameru da postave na društvene mreže.

Podsećamo, oba telefona su izgorela u automobilu.

koje je zadobio u nedelju i saobraćajnoj nesreći.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SASLUŠAN SUVOZAČ IZ VOZILA SMRTI Krenuli na svadbu, pili pivo i promašili izlaz na auto-putu pa vozili u kontra smeru! Evo da li su se snimali telefonom

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Sep.2023

Nenad K., suvozač iz „fiata“, saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće na auto-putu Miloš Veliki, u kojoj je jedna osoba poginula, a dve su povređene. Prema saznanjima, on je rekao da su on i vozač automobila Dejan J. krenuli na svadbu u Ivanjicu, promašili izlaz na auto-putu i pokušali...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.