Razgovaramo s Fijatom o novom modelu

Izvor: B92, 21.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razgovaramo s Fijatom o novom modelu"

Jedan od zahteva države prema kompaniji Fijat i o tome se razgovara, jeste novi model vozila, kaže ministar privrede Željko Sertić.

“Stalno smo u kontaktu i razgovorima oko daljeg razvoja Fijata i nemam nikakve velike vesti, sem da ta proizvodnja oscilira u odnosu na prodaju vozila i trebalo bi da uđemo u ozbiljne razgovore”, rekao je Sertić gostujući u Kažiprstu B92.

Sertić kaže da su se premijer Aleksandar Vučić i on sastali sa najvišim rukovodstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fijata i da je bilo razgovora oko važnih aktivnosti koje se tiču razvoja firme.

“Jedna od ideja i već imamo razgovore koje bi trebalo da intenziviramo u drugoj polovini godine jeste novi model”, rekao je on.

Pročitajte još:

- Sertić: Ovo je apsolutno poslednja šansa

Govoreći o poslovanju Železare, ministar privrede kaže da je novo rukovodstvo koje je postavljeno u maju, predstavilo svoje rezultate i da oni pokazuju da se ide u dobrom smeru.

“Mi smo skoro na nultom nivou proizvodnje...Još nismo u plusu, do kraja godine moramo da pokrenemo drugu peć da bismo bili u plusu”, kaže Sertić.

Na pitanje da li ima zainteresovanih za kupovinu "Telekoma Srbija", ministar kaže da za sada ima zainteresovanih, ali nije želeo da govori o broju.

"Neću govoriti o broju, ali možemo reći da postoji ozbiljna konkurencija", rekao je on i dodao da će konkurs za neobavezujuće ponude trajati do 3. avgusta, nakon čega će se razgovarati samo sa "ozbiljnim kandidatima".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sertić: Uskoro ozbiljni razgovori sa Fijatom

Izvor: Akter, 21.Jul.2015

Ministar privrede Željko Sertić kazao je danas da je stalno u kontaktu sa predstavnicima Fijata i da će uskoro održati ozbiljne razgovore o proizvodnji u Srbiji u narednoj godini..Kako je naveo Sertić, gostujući na televiziji B92, vreme je da se razmotri drugačiji model proizvodnje, jer sada Fijatova...

Nastavak na Akter...

Sertić: Razgovaramo sa Fijatom oko novog modela

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jul.2015

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je danas da se razgovara sa menadžmentom Fijata oko proizvodnje novog modela vozila...Sertić je, gostujući u Dnevniku TV B92 izjavio da su se premijer Aleksandar Vučić i on sastali sa najvišim rukovodstvom Fijata i da je bilo razgovora oko važnih aktivnosti...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.