PREMA PISANjU ITALIJANSKIH PORTALA: Fijat razvija SUV koji će se praviti u Srbiji?

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2019, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMA PISANjU ITALIJANSKIH PORTALA: "Fijat" razvija SUV koji će se praviti u Srbiji?

Prema pisanju pojedinih italijanskih portala, koji se pozivaju na jednog od direktopra FCA grupacije Olivijea Fransoa, fabrika u Kragujevcu će, posle "fijata 500 L" početi proizvodnju novog SUV vozila iz C segmenta PREMA pisanju pojedinih italijanskih portala, koji se pozivaju na jednog od direktopra FCA grupacije Olivijea Fransoa, fabrika u Kragujevcu će, posle "fijata 500 L" početi proizvodnju novog SUV vozila iz C segmenta! Prema tim navodima radi se o modelu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bi imao verziju sa pet i sa sedam sedišta koji bi pripadao C segmentu, takozvanim krosoverima. Kako se tvrdi "fijat 500 L" bi se proizvodio do kraja 2020. godine a već 2021. bi sa traka kragujevačke fabrike silazili SUV modeli. "Fiat 500 L" bi u narednom periodu dobio "laki hibridni motor" od 12 volti, ali i najnoviji benzinski 1.0 moptor "FireFly" motor koji je razvijen u italijanskohj fabrici "Fijata" u termoliju i koji bi raspolagao sa 100 odnosno 120 KS.PROČITAJTE JOŠ - "FIJAT" U ŽENEVI: I "500 L" za jubilej Ovaj model SUV vozila B segmenta pravio bi se na platformi najprodavanijeg vozila Grupacije "cipa kopmpasa", bio bi dužine 450-455 cm. PROČITAJTE JOŠ - SVETSKA PREMIJERA „DUCATO ELECTRICA“: „Fiat profesional“ i na struju! (FOTO) U kompaniji "Fijat-Krajsler automobili Srbija", koju je naša redakcija odmah zvala da bi proverila ovu vest kažu da za sada nemaju nikakav komentar.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Fiat razvija SUV koji će se praviti u Srbiji

Izvor: AutoBlog, 13.Avg.2019

Prema pisanju pojedinih italijanskih portala, koji se pozivaju na jednog od direktopra FCA grupacije Olivijea Fransoa, fabrika u Kragujevcu će, posle "fijata 500 L" početi proizvodnju novog SUV vozila iz C segmenta. Prema tim navodima radi se o modelu koji bi imao verziju sa pet i sa sedam sedišta koji...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.