PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA SA RADNICIMA FIJATA: Sastanak najavljen za 9.00 časova

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2022, 17:04

PREDSEDNIK VUČIĆ SUTRA SA RADNICIMA FIJATA: Sastanak najavljen za 9.00 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra delegaciju predstavnika radnika kompanije Stelantis Kragujevac, u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika Fijat.

Sastanak je najavljen za 9.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike.

Radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fijata su na protestu tražili da se ispune njihovi zahtevi, da oni koji ne žele da rade u Fijatovim fabrikama u inostranstvu mogu da zadrže posao u Kragujevcu, kao i da se za one koji ostanu bez posla postigne dogovor o višim otpremninama.

Pošto nisu hteli da nastave pregovore sa premijerkom, predsednik Vučić ih je pozvao da se sastanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sutra sa predstavnicima radnika kragujevačkog "Fijata"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra delegaciju predstavnika radnika kompanije Stelantis Kragujevac, u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika Fijat...Sastanak je najavljen za 9.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike, saopštila je Služba za saradnju s...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić: Lepo je psovati EU uz pivo i TV, ali novac imamo zahvaljujući pre svega njima

Izvor: Blic, 25.Jun.2022, 11:57

"Velika Histerija protiv EU. Lepo je to kad uz pivo gledamo TV možemo da opsujemo. Super je to. Ali nemojte da smetnete sa uma da imamo novac zahvaljujući pre svega EU", kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji za medije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike na Andrićevom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.