Vučić sutra sa predstavnicima radnika kragujevačkog Fijata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2022, 18:58

Vučić sutra sa predstavnicima radnika kragujevačkog "Fijata"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra delegaciju predstavnika radnika kompanije Stelantis Kragujevac, u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika Fijat.

Sastanak je najavljen za 9.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika republike.

Radnici Fijata održali su protest pre dva dana i zatražili da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispune njihovi zahtevi, i to pre svega da oni koji ne žele da rade u Fijatovim fabrikama u inostranstvu mogu da zadrže posao u Kragujevcu, kao i da se za one koji ostanu bez posla postigne dogovor o višim otpremninama.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić očekuje uspešan kraj razgovora sa radnicima "Fijata"; Vaučeri od 15.000 dinara za odmor u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 02:59

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da očekuje da će uspešno biti završeni razgovori sa radnicima Fijata..."Već dva sata vodimo razgovore sa radnicima Fijata. Komplikovana je situacija. Mislim da smo blizu dogovora i pustićemo da oni govore o detaljima", rekao je Vučić na početku...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.