Opština Voždovac poklonila 4 vozila Fiat 500L Policijskoj stanici Voždovac u Belom potoku! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Voždovac poklonila 4 vozila Fiat 500L Policijskoj stanici Voždovac u Belom potoku! (FOTO)

Od danas će ispostava Policijske stanice Voždovac u Belom potoku biti bogatija za četiri nova vozila Fiat 500L koje je na poklon dobila od opštine Voždovac, a time će i rad policijskih službenika biti brži, bolji i efikasniji.

Tim povodom, predsednik Opštine Aleksandar Savić zajedno sa sekretarkom Ministaratstva unutrašnjih poslova Biljanom Popović Ivković, uručio je vredan poklon načelniku Policijske stanice Voždovac Nebojši Dragoviću i komandiru policijske ispostave >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Beli Potok Milanu Miletiću. Oni su se zahvalili Opštini na ovoj vrednoj donaciji koja će olakšati i poboljšati rad njihovih službenika u borbi protiv kriminala i korupcije, koja je sve intenzivnija.

Foto: Promo

Biljana Popović Ivković se zahvalila predsedniku opštine Voždovac na ovom vrednom poklonu koji će svakako doprineti efikasnijem i kvalitetnijem radu policijskih službenika u Belom potoku.

Foto: Promo

- Ova ispostava beleži dobre rezultate u prethodnoj godini, pružila je svoj maksimum i procesuirano je više izvršitelja krivičnih dela. Podavalska naselja će sa dolaskom lepšeg vremena biti sve više turistički posećenija, pa će se zahvaljujući ovoj izuzetnoj donaciji, posetioci i meštani osećati bezbednije - izjavila je ona.

Foto: Promo

Predsednik Savić je napomenuo da je inicijativa za ovu donaciju došla od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, kada je prošle godine u razgovoru sa policajcima došao do saznanja da će im automobili umnogome olakšati rad.

- Ove godine od nekih ušteda koje smo napravili u našoj opštini, uspeli smo da obezbedimo ova četiri automobila. Budući da imamo izuzetnu saradnju sa 12. Policijskom stanicom Voždovac, a ova podavalska mesta su unazad 10 godina bila zapostavljena, ovim činom želimo da se osećaju kao građani prvog reda – rekao je Savić i zahvalio sekretarki Biljani Popović, koja je prilikom obilaska Policijske ispostave dala predlog da se stanica rekonstruiše, s obzirom na dotrajalu zgradu i lošije uslove za rad.

Foto: Promo

Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)


Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.