Novi automobili za policiju Belog Potoka

Izvor: Blic, 30.Mar.2017, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi automobili za policiju Belog Potoka

Policijska stanica Voždovac, ispostava Beli Potok, dobila je danas četiri vozila Fijat 500L, donaciju opštine Voždovac vrednu oko 40.000 evra.

Donaciju su uručili državni sekratar u MUP Biljana Popović Ivković i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, koji je istakao da su vozila donirana zahvaljujući uštedama u budžetu opštine, a da je donaciju inicirao ministar policije Nebojša Stefanović.

Savić je naveo da opština ima izuzetno dobru saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa policijskom stanicom i načelnikom, a da je do sada ispostava u Belom Potoku imala problem sa manjkom policijskih automobila.

- Ova naša podavalska sela su bila malo zapostavljena u poslednjih deset godina i sada želimo da i njih vratimo, da budu gradjani prvog reda - rekao je Savić.

Popović Ivković je navela da će donacija opštine Voždovac doprineti efikasnijem radu policijskih službenika.

Istakla je i da je ispostava u Belom Potoku u prethodnoj godini zabeležila dobre rezultate, da je procesuirano više izvršitelja krivičnih dela, mahom pljačkaša kuća i vikendica.

Dodala je i da se u blizini podavalskih naselja nalaze izletišta Avalski toranj, Spomenik neznanom junaku i ocenila da će novi automobili svakako doprineti da gradjani budu sigurniji i bezbedniji.

Popović Ivković je rekla i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u prethodnom periodu vratilo brojna dugovanja, obezbedilo nove uniforme policijskim službenicima, kao i da su oprema i orudje za rad osavremljeni.

Iz ispostave Beli Potok zahvalili su opštini Voždovac na vrednoj donaciji koja će, navode, unaprediti rezultate koji su i do sada bili dobri i istakli da je važno da policija sa lokalnom samoupravom radi na borbi protiv kriminala i korupcije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.