Novi Fiat 500 stigao u Srbiju - Ekskluzivna premijera na BG Car Show

Izvor: AutoBlog, 11.Maj.2022, 16:15

Novi Fiat 500 stigao u Srbiju - Ekskluzivna premijera na BG Car Show

Na predstojećem BG Car Show, koji će se održati od 12. do 15. maja, Fiat će ekskluzivno predstaviti Novi 500, ikonu tehnologije i stila, elegantnog dizajna i najnovijih tehničkih rešenja – sa električnim pogonom i baterijom velikog dometa Beograd, 11. maj 2022. godine - Sa drugom generacijom, lansiranom 2007. godine, Fiat 500 je uveo koncept lifestyle karaktera i šarma u gradski automobil, postajući ikona italijanske mode i stila koja je osvojila svet. Sada nastupa nova era i vreme da novi Fiat 500 iskoristi svu svoju popularnost da inspiriše promene i postane deo rešenja, u duhu slogana „Održivost za sve“....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

NOVI FIJAT 500 STIGAO U SRBIJU: Premijera na Sajmu automobila, fića je sada ELEKTRIČNI i već je NAJPRODAVANIJI U KLASI!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2022

"Fijat" na BG kar šou ekskluzivno predstavlja novi 500, ikonu tehnologije i stila, elegantnog dizajna i najnovijih tehničkih rešenja – sa električnim pogonom i baterijom velikog domet!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.