Nezgoda na snimanju - Dženifer Lopez pokvarila Fiat 500

Izvor: AutoBlog, 25.Nov.2011, 02:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nezgoda na snimanju - Dženifer Lopez pokvarila Fiat 500

Pevačica Dženifer Lopez snimila je reklamu za automobil marke Fiat 500, a tokom snimanja, dok se Džej Lo vozila po Bronksu, njen automobil se pokvario.Reklama je snimana još u septembru, a sredinom oktobra je počela da se emituje. Ipak, neki detalji sa snimanja otkrio je tek sada novinar Ed Morales na svom blogu. Iako Lopezova važi za vrlo nestrpljivu osobu, dok su joj dva majstora popravljala auto, pevačica je mirno sedela u kolima bez primedbi, čekajući da se snimanje nastavi. Izvor: Blic.rs...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej Lo pokvarila Fiat 500 (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Nov.2011

Pevačica Dženifer Lopez snimila je reklamu za automobil marke Fiat 500, a tokom snimanja, dok se Džej Lo vozila po Bronksu, njen automobil se pokvario.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.