Izvor: Moto.rs, 03.Dec.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršni direktor Fiata predstavlja četvrti plan povratka Alfa Romeo brenda u SAD

Prodaja vozila Alfa brenda će najverovatnije pasti na ispod 100.000 jedinca po prvi put od 1969. godine. Marchionne ima novi plan za Alfa romeo, četvrti od kako se pridružio Fiatu 2004. godine. Ovaj plan je sličan onome koji je primenjen za sestrinski brend ove kompanije Maserati. Prema tom planu Alfa će se fokusirati na razvoj premium vozila koja će se izvoziti u čitav svet iz Italije. Marchionne je najavio da bi mogao da obelodani novu petogodišnju strategiju za Fiat Group i...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Četvrti plan za obnovu Alfa Romea

Izvor: Nacionalna klasa, 04.Dec.2013, 09:41

Direktor Fiata Serđo Markione nada se da će ulaganje od nekoliko milijardi EUR u Alfa Romeo preokrenuti desetogodišnju opadajuću prodaju ove marke. Četvrti Markioneov plan za Alfu od 2004. godine svodi se na razvoj vozila iz premijum segmenta koja bi se prodavala širom sveta.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.