Izabrana Miss Sajma automobila

Izvor: B92, 01.Apr.2013, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrana Miss Sajma automobila

Za najlepšu hostesu 51. Međunarodnog salona automobila i 7. Međunardnog sajma motocikala, izabrana je Gordana Draganić sa štanda Opela.

Žiri je odlučio da prva pratilja bude Marijana Leontijević, hostesa na FIAT-ovom štandu, a druga pratilja je Rada Mimić koja je dočekivala posetioce na štandu Honde.

Publika je preko Facebook-a glasala drugačije, i za najlepšu devojku izabrala je Lenu Čolak, sa štanda kompanije Auti glass Ivanić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Najlepša hostesa Salona automobila nagrađena je desetodnevnim letovanjem u Turskoj za dve osobe, a Miss publike letovaće u Grčkoj. Prva pratilja osvojila je sedmodnevno putovanje na Kopaonik za dve osobe, a druga pratilja sedmodnevni odmor na Zlatiboru.

Ovogodišnji izbor za Miss Međunarodnog salona automobila organizovali su Beogradski sajam i magazin CKM. Prvi put su za najlepšu hostesu, posredstvom društvene mreže Facebook, glasali i posetioci sajma.

Pogledajte izbor fotografija hostesa sa Sajma automobila u Beogradu 2013.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.