Fiat će zadržati limit od 500 miliona evra u okviru novog plana za spajanje

Izvor: Moto.rs, 14.Avg.2014, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiat će zadržati limit od 500 miliona evra u okviru novog plana za spajanje

Fiat je najavio da nema nameru da saziva drugi sastanak akcionara sa ciljem ukidanja, modifikovanja ili podizanja već određenog limita od 500 miliona evra u okviru novog plana za spajanje.

Sergio Marchionne, izvršni direktor Fiat SpA i Chrysler Group LLC pozvao je na spajanje kompanija sa ciljem kreiranja Fiat Chrysler Automobiles NV, kompanije >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << koja će biti registrovana u Holandiji a čije će sedište biti u Londonu. Na ovaj način, novostvorena kompanija postala bi sedmi najveći proizvođač automobila na svetu. U okviru trenutnog dogovora, ukoliko postoje investitori koji žele da napuste ovaj projekat, oni svoje deonice mogu prodati nazad Fiat-u po ceni od 7.727 evra, a ukoliko bude postignut određeni prag od 500 miliona evra, spajanje bi moglo biti ukinuto.

foto © Fiat

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.