Fiat Professional predstavlja novi E-Ducato, 100% Ducato, 100% električan, spreman za svaku misiju

Izvor: AutoBlog, 22.Apr.2021, 21:04

Fiat Professional predstavlja novi E-Ducato, 100% Ducato, 100% električan, spreman za svaku misiju

•           Povodom 40. godišnjice lansiranja modela, brend Fiat Professional predstavio je potpuno električnu verziju modela Ducato•           Idealan da zadovolji transportne potrebe sa specifičnom efikasnošću u gradu, E-Ducato je stvoren za zahteve kupaca i planiran je u saradnji sa samim kupcima.•           Strateško partnerstvo je započeto sa DHL-om 2016. godine, sa zajedničkim ciljem prelaska na modele sa nultim emisijama.•           E-Ducato je dizajniran i napravljen tako da garantuje performanse i operativne troškove u skladu sa odgovarajućim verzijama sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.•           Svi najnapredniji sistemi povezivanja dostupni su za...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

23.04.2021 ::: Fiat Professional predstavlja novi E-Ducato, 100% Ducato, 100% električan

Izvor: AutoMagazin, 23.Apr.2021, 07:06

Za predstavljanje modela E-Ducato, prvog električnog Ducato modela sa 100% nultim emisijama, Fiat Professional je izabrao 22. april, Dan planete Zemlje, svetski događaj usmeren ka zaštiti životne sredine i širenju ekoloških informacija i obrazovanja..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.