FIAT ulepšao 500L FOTO

Izvor: B92, 20.Sep.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIAT ulepšao 500L FOTO

Nova verzija nosi oznaku S-Design i predstavlja kragujevački FIAT u elegantnom izdanju.

U iščekivanju novih informacija o budućem modelu koji FIAT planira da proizvodi u svojoj fabrici u Srbiji, iz te kompanije stiže vest o unapređenoj verziji postojećeg 500L. S-Design varijanta zasnovana je na modelu 500L Cross, a karakteriše je mat braon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spoljašnjost sa crnim krovom.

Crni su i ukrasni detalji na karoseriji, poput kućišta retrovizora, kvaka na vratima, bočnih lajsni, zaštitnih elemenata na donjim delovima karoserije i branicima, kao i 17 inčne alu felne.

Stakla su takođe tonirana u crno, a automobil je standardno opremljen svetlima za maglu.

U unutrašnjoti dominiraju crni materijali koji donose dozu elegancije u kabinu.

Kupcima kojima se ne sviđa boja spoljašnjosti FIAT-a 500L S-Design, na raspolaganju su i druge nijanse, poput bele, sive, zelene, crne i bronzane. Krov takođe može, ali i ne mora da bude crn.

U ponudi su tri pogonske jedinice, jedan benzinac i dva dizelaša. Benzinac je 1.4 litarski agregat sa 120 ks, a dizelaši su 1.3 litarski sa 95 ks i 1.6 litarski sa 120 ks.

Povodom lansiranja nove stilske varijante modela 500L, FIAT podseća da je ovaj model najprodavaniji u svom segmentu u Evropi, pre svega zahvaljujući dobroj prodaji na domaćem tržištu, ali i u Turskoj.

FIAT 500L postiže solidne rezultate i u Španiji, Francuskoj, Belgiji, Danskoj, Portugalu i Grčkoj, a u svim ovim zemljama je među prva tri najprodavanija modela u klasi.

Ipak, SAD su i dalje neostvarena želja FIAT-a kada je reč o ovom modelu, pa je tako u avgustu na američkom tržištu isporučeno svega 136 automobila.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FIAT uljepšao 500L

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2018

Nova verzija nosi oznaku S-Design i predstavlja kragujevački FIAT u elegantnom izdanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.