FIAT ulepšao 500L FOTO

Nova verzija nosi oznaku S-Design i predstavlja kragujevački FIAT u elegantnom izdanju.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 20.09.2018.

15:15

FIAT ulepšao 500L FOTO

U iščekivanju novih informacija o budućem modelu koji FIAT planira da proizvodi u svojoj fabrici u Srbiji, iz te kompanije stiže vest o unapređenoj verziji postojećeg 500L. S-Design varijanta zasnovana je na modelu 500L Cross, a karakteriše je mat braon spoljašnjost sa crnim krovom.

Crni su i ukrasni detalji na karoseriji, poput kućišta retrovizora, kvaka na vratima, bočnih lajsni, zaštitnih elemenata na donjim delovima karoserije i branicima, kao i 17 inčne alu felne.

Stakla su takođe tonirana u crno, a automobil je standardno opremljen svetlima za maglu.
U unutrašnjoti dominiraju crni materijali koji donose dozu elegancije u kabinu.

Kupcima kojima se ne sviđa boja spoljašnjosti FIAT-a 500L S-Design, na raspolaganju su i druge nijanse, poput bele, sive, zelene, crne i bronzane. Krov takođe može, ali i ne mora da bude crn.

U ponudi su tri pogonske jedinice, jedan benzinac i dva dizelaša. Benzinac je 1.4 litarski agregat sa 120 ks, a dizelaši su 1.3 litarski sa 95 ks i 1.6 litarski sa 120 ks.
Povodom lansiranja nove stilske varijante modela 500L, FIAT podseća da je ovaj model najprodavaniji u svom segmentu u Evropi, pre svega zahvaljujući dobroj prodaji na domaćem tržištu, ali i u Turskoj.

FIAT 500L postiže solidne rezultate i u Španiji, Francuskoj, Belgiji, Danskoj, Portugalu i Grčkoj, a u svim ovim zemljama je među prva tri najprodavanija modela u klasi.

Ipak, SAD su i dalje neostvarena želja FIAT-a kada je reč o ovom modelu, pa je tako u avgustu na američkom tržištu isporučeno svega 136 automobila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: