FIAT 500L - prvi video

Izvor: B92, 05.Mar.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIAT 500L - prvi video

Uoči svetske premijere koja je zakazana za utorak 6. mart na auto-salonu u Ženevi, FIAT je objavio prvi zvanični video snimak novog modela 500L koji će se proizvoditi u Srbiji.

FIAT 500L je koncipiran kao mali porodični automobil koji će imati mesta za pet putnika i prtljažni prostor od skoro 400 litara.

Glavni tržišni konkurenti novog modela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo bi da budu Citroen C3 Picasso, MINI Countryman i Ford B-MAX, ali više detalja znaćemo odmah posle sutrašnje premijere, kada vidimo automobil i kada dobijemo više informacija o njemu.

Pratite naš specijal o Sajmu u Ženevi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Video-premijera: Ovako izgleda novi FIAT 500L! (VIDEO)

Izvor: S media, 05.Mar.2012

Ljubitelji automobila najzad mogu da pogledaju novi model Fiat 500L iz svih uglova, zahvaljujući video-snimku koji je plasirala fabrika iz Kragujevca. Menadžment fabrike odlučio je da prikaže video-spot dan pred premijeru novog modela na Auto-salonu u Ženevi...FIAT 500L je zamišljen kao mali porodični...

Nastavak na S media...

Pogledajte prvi video novog modela FIAT 500L

Izvor: BanjalukaLive.com, 05.Mar.2012

Uoči svjetske premijere koja je zakazana za utorak 6. mart na auto-salonu u Ženevi, FIAT je objavio prvi zvanični video snimak novog modela 500L koji će se proizvoditi u Srbiji. FIAT 500L je koncipiran kao mali porodični automobil koji će imati mjesta za pet putnika i prtljažni prostor od skoro...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.