Izvor: Press, 01.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đelić: Početak saradnje sa Fijatom zavisi od primene SSP

Potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić izjavio je danas da saradnja između "Fijata" i kragujevačke "Zastave" zavisi od rezultata izbora u Srbiji, kao i od izveštaja glavnog tužioca Međunarodnog suda za ratne zločine Serža Bramerca o saradnji naše zemlje sa Haškim tribunalom...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đelić: U EU do kraja mandata iduće vlade

Izvor: TV Avala, 01.Maj.2008

Potpredsednik Vlade Srbije i funkcioner Demokratske stranke (DS) Božidar Đelić izjavio je danas će Srbija do kraja mandata buduće vlade ući u Evropsku uniju, ali samo ako građani na izborima 11. maja potvrde evropski kurs zemlje.

Nastavak na TV Avala...

Srbija kandidat za članstvu u EU do kraja godine

Izvor: TV Avala, 02.Maj.2008, 16:37

Potpredsednik Vlade Srbije i član predsedništva Demokratske stranke (DS) Božidar Đelić izjavio je danas da će Srbija do kraja ove godine postati kandidat za clanstvo u Evropskoj uniji (EU), i da će vize biti ukinute ukoliko se posle izbora formira proevropska vlada.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.