DETALJI STRAVIČNOG SUDARA KOD GRADSKE BOLNICE: Motociklista (28) udario u trolejbus, pa u fiat, ima prelome, HITNO prebačen u bolnicu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:33

DETALJI STRAVIČNOG SUDARA KOD GRADSKE BOLNICE: Motociklista (28) udario u trolejbus, pa u "fiat", ima prelome, HITNO prebačen u bolnicu!

Konstatovane teže telesne povrede

Rano jutros oko sedam sati, u ulici Dimitrija Tucovića kod Gradske bolnice na Zvezdari došlo je do saobraćajne nesreće zbog koje je sav saobraćaj preusmeren.

Naime, vozač motocikla (29) teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 7 časova. Motocikl je naleteo na trolejbus, nakon čega se dvotočkas odbio i udario u automobil "fiat".

Vozač motocikla je u polusvesnom stanju prevezen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na VMA. Utvrđeno je da je koristio zaštitnu kacigu.

Kako "Blic" saznaje, u bolnici su konstatovane teške povrede opasne po život, serijski preloma pršljenova, hematom u glavi, prelomi lobanje, ramena, potkolenice i on je zadržan na reanimaciji.

Kako je objavljeno na Instagram stranici serbialive_beograd ništa od prevoza ka gradu ne ide, a ljudi napuštaju autobuse GSP i idu peške.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.