DANAS ODLUČUJUĆI SASTANAK: Vučić razgovara sa radnicima Fijata, predsednik će građanima poslati VAŽNU PORUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 07:23

DANAS ODLUČUJUĆI SASTANAK: Vučić razgovara sa radnicima Fijata, predsednik će građanima poslati VAŽNU PORUKU

Obraćanje je najavljeno za 11:00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas delegaciju predstavnika radnika kompanije Stelantis Kragujevac, u čijem sastavu posluje kragujevačka fabrika Fijat.

Sastanak je najavljen za 9.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika republike, saopštila je Služba za saradnju s >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima predsednika Republike.

Radnici Fijata održali su protest pre dva dana i zatražili da se ispune njihovi zahtevi, i to pre svega da oni koji ne žele da rade u Fijatovim fabrikama u inostranstvu mogu da zadrže posao u Kragujevcu, kao i da se za one koji ostanu bez posla postigne dogovor o višim otpremninama.

Vučić će se obratiti javnosti nešto kasnije ujutru.

Obraćanje je najavljeno za 11:00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je Pres služba predsednika.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Direktni sukob? Vučić: "Imaćemo gori svetski rat nego što je bio" VIDEO/FOTO

Izvor: B92, 25.Jun.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti sa Andrićevog venca, gde govorio o svim najaktuelnijim temama...Predsednik se na samom početku obraćanja osvrnuo na situaciju sa radnicima Fijata, a potom na dešavanja u Ukrajini..."Kako rat u Ukrajini, dobija na zamahu, tako je situacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.