Bugari se kamperom zakucali u kafanu kod Niša (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugari se kamperom zakucali u kafanu kod Niša (VIDEO) (FOTO)

Muž i žena, bugarski državljani, povređeni su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas u 12.40 minuta na magistralnom putu Pirot – Niš u selu Prosek, kada su se kolima zabili u kafanski zid.

Do nesreće je došlo kada je “kamper” marke “fiat” bugarskih registarskih tablica, koji se kretao iz pravca Pirota udario u “audi 80” leskovačkih tablica koji je išao ispred njega, odbacio ga na desnu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << puta a zatim se zabio u zid kafane “Ivan”.

Nišlija koji je bio za volanom “audija” u koji su udarili Bugari, kaže da se sve desilo vrlo brzo.

Foto: Telegraf

- Šta da kažem, preticao me je u raskrsnici. Udario me je u bok i odbacio a zatim je tresnuo u kafanu. “Audi” je bio ispred, a ja sam išao iza “kampera” – kazao je uznemireni čovek. Njegovu izjavu potvrđuju i očevici udesa, koji kažu da mu se u trenutku kada je “audi” skrenuo, vozač “kampera” zabio u levi bok a zatim je udario u kafanu.

- Nemam drugog objašnjenja osim da se zapričao sa ženom, pa da nije primetio da “audi” skreće – kaže svedok udesa.

Foto: Telegraf

Vlada Jovanović, konobar u kafani “Ivan” doživeo je šok kada je vozilo udarilo u zgradu.

- Video sam kako taj “kamper” pretiče kolonu, a zatim udara u “audi”. Mislio sam da će se zaustaviti, ali je vozilo nastavilo da se kreće i udarilo u ćošak kafane. Odjeknulo je kao da je bomba pukla – opisuje Jovanović nesvakidašnji udes.

Ivan Petrović, suprug vlasnice ovog ugostiteljskog objekata žalio je zbog pretrpljene štete ali kako kaže, drago mu je što niko nije stradao.

Foto: Čitalac Telegrafa

- Sreća je što zbog lošeg vremena nije bilo gostiju za stolovima ispred kafane kao što je uobičajeno. U suprotnom, sigurno je da bi neko poginuo. Svi smo u šoku, veliko je i oštećenje na kafani, koštaće dosta dok to popravimo. Opet, najvažnije je da su svi živi i zdravi, u kafani mi je bio brat, konobari… osim što su doživeli stres, drugo im nije ništa – kazao je Petrović.

Foto: Čitalac Telegrafa

Bugarski državljani prebačeni su u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu i, kako nam je potvrđeno, u stabilnom su stanju.

- Oni su svesni, komunikativni i preliminarni pregled nije ukazao da imaju ozbiljnije povrede. U toku je njihova dijagnostika, radi se pregled ultrazvukom i rendgenom kako bismo isključili eventualne povrede unutrašnjih organa – saopštio je Darko Bogdanović, dežurni lekar u niškom Urgentnom centru.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, a zahvaljujući efikasnoj regulaciji saobraćaja, vozila su se na ovom pravcu kretala bez zastoja.

Video sa mesta nesreće pogledajte ovde:



(D.R.)


Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAMPEROM U ZID KAFANE Bugarin napravio haos na ulazu u Sićevačku klisuru

Izvor: Blic, 21.Sep.2016

Dvoje bugarskih državljana je povređeno a pričinjena je velika materijalna šteta u udesu koji se zbio danas oko 12.40 časova na ulazu u Sićevačku klisuru iz pravca Niša...Do nezgode je došlo kada je, prema izjavama očevidaca, kamper marke "fijat", bugarskih registarskih oznaka pretičući kolonu...

Nastavak na Blic...

Udes u Sićevačkoj klisuri, dvoje povređeno

Izvor: RTS, 21.Sep.2016

. Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći u Sićevačkoj klisuri kada je "kamper" bugarskih registarskih oznaka najpre udario u "audi", pa u kafanu koja se nalazi pored puta.

Nastavak na RTS...

Kamper se zakucao u kafanu u Proseku

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2016

Kombi kamper udario je u “audi” na putu Pirot - Niš, a zatim se zakucao u zid kafane u selu Prosek nadomak Niša. Povređeni vozač i putnica iz kampera.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.