Besplatna provera vozila grupe FIAT

Izvor: B92, 23.Jun.2012, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna provera vozila grupe FIAT

Kompanija FIAT Automobili Srbija (FAS) pozvala je vlasnike vozila marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo i Lancia na besplatnu kontrolu 11 tačaka.

Preduslov za sigurnu vožnju i bezbedno putovanje je ispravno vozilo. Kompanija FIAT Automobili Srbija zbog toga je pozvala vlasnike vozila marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Lancia da pre polaska na odmor obave besplatnu kontrolu u nekom od servisa iz ovlašćene mreže.

Na proveri je 11 tačaka:

- Kontrola centrale ubrizgavanja – uređajem Examiner;

- Provera kočnog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica);

- Kontrola trapa (prednjeg, zadnjeg);

- Kontrola upravljačkog sistema;

- Kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije;

- Provera ventilacionog (rashladnog) sistema;

- Provera svih vrsta tečnosti u motoru;

- Provera akumulatora;

- Provera stanja pneumatika;

- Kontrola metlica brisača;

- Vizuelni pregled vozila;

U slučaju da se tokom besplatne provere ustanovi neki nedostatak, vlasnicima vozila biće ponuđen popust od 10 odsto na rad i originalne rezervne delove.

Servisna akcija traje do 31. jula.

Pročitajte o još jednoj aktuelnoj servisnoj akciji FIAT-a.
Pogledaj vesti o: Fiat

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

22.06.2012 ::: Nova servisna akcija kompanije FAS

Izvor: AutoMagazin, 22.Jun.2012, 19:54

Preduslov za sigurnu vožnju i bezbedno putovanje je ispravno vozilo. Kompanija Fiat Automobili Srbija zbog toga je pozvala vlasnike vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia da pre polaska na odmor obave besplatnu kontrolu u nekom od servisa iz ovlašćene mreže..

Nastavak na AutoMagazin...

Fiatova servisna akcija "Uživajte u vožnji ovog leta"

Izvor: AutoBlog, 22.Jun.2012

Kompanija Fiat Automobili Srbija pozvala je vlasnike vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia da pre polaska na odmor obave besplatnu kontrolu u nekom od ovlašćenih servisa. 11 tačaka provere: - Kontrola centrale ubrizgavanja – uređajem Examiner- Provera kočnog sistema (nivo...

Nastavak na AutoBlog...

Besplatna letnja provera vozila grupacije Fiat Automobili

Izvor: Moto.rs, 23.Jun.2012

Preduslov za sigurnu vožnju i bezbedno putovanje je ispravno vozilo. Kompanija Fiat Automobili Srbija zbog toga je pozvala vlasnike vozila marki Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo i Lancia da pre polaska na odmor obave besplatnu kontrolu u nekom od servisa iz ovlašćene mreže. Na...

Nastavak na Moto.rs...

FAS poziva na besplatnu proveru vozila

Izvor: Šumadija Press, 24.Jun.2012, 13:47

Kompanija Fijat Automobili Srbija (FAS) pozvala je vlasnike vozila marki FIAT, FIAT Professional, Alfa Romeo i Lancia na besplatnu kontrolu 11 tačaka.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.