Izvor: Pančevac-online.com, 12.Maj.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes pored ulaza u Rafineriju

Naš četrdesetpetogodišnji sugrađanin koji je bio za volanom „punta” teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17.30 blizu ulaza u Rafineriju i kolima Hitne pomoći odmah je prebačen u bolnicu.

Prema izjavama očevidaca, do nesreće je došlo nakon što je on završio posao u Rafineriji i krenuo kući. Međutim, u jednom trenutku je iz zasad nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad volanom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << izleteo u punoj brzini na pešačko ostrvo, udario u metalni stub električne rasvete, srušio ga i potom se prevrnuo na krov.

This slideshow requires JavaScript.

Na mestu udesa je odmah došlo do zastoja i formirale su se kolone iz oba smera. Usled jačine udarca i prevrtanja na krov „punto” je u velikoj meri oštećen, a nesrećni vozač je izvučen iz njega tek kad je više vozača iz okolnih automobila priskočilo da pomogne članovima ekipe Hitne pomoći. Nakon toga se videlo da je vozač živ, ali su mu lekari najpre imobilisali vrat, a potom ga okrvavljenog prebacili u Opštu bolnicu. Kako „Pančevac” saznaje, iako je dovezen u izuzetno teškom stanju, život mu nije ugrožen.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.