Saobraćajka na putu Banjaluka - Prijedor, jedno lice poginulo

Izvor: BanjalukaLive.com, 12.Maj.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajka na putu Banjaluka - Prijedor, jedno lice poginulo

Jedno lice preminulo je u opštoj bolnici u Prijedoru od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14:15 sati na magistralnom putu Prijedor – Banjaluka, u neposrednoj blizini ulaza u Kozarac, potvrđeno je u prijedorskoj policiji. Nezvanično, riječ je o vozaču folksvagen pola koji se kretao iz pravca Banjaluke, a koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima sudario s kedijem iz suprotnog smjera. U nesreći u kojoj je učestvovalo još jedno vozilo, folksvagen >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << pasat, lakše je povrijeđeno još jedno lice koje je kolima Hitne pomoći odvezeno takođe u prijedorsku bolnicu, javlja ATV. Na mjestu nesreće bili su i vatrogasci koji su pozvani kako bi iz uništenog Pola pomogli izvlačenje teško povrijeđenog vozača. Kako ATV saznaje na licu mjesta, nisu intervenisali jer su vozača nešto ranije, odmah nakon dolaska Hitne pomoći, iz pola zajedno izvukli okupljeni očevici, policija i medicinski radnici.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Težak udes pored ulaza u Rafineriju

Izvor: Pančevac-online.com, 12.Maj.2015

Naš četrdesetpetogodišnji sugrađanin koji je bio za volanom „punta” teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17.30 blizu ulaza u Rafineriju i kolima Hitne pomoći odmah je prebačen u bolnicu...Prema izjavama očevidaca, do nesreće je došlo nakon što je on završio...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.