Izvor: CrnaHronika.rs, 29.Okt.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo dečak štićenik Dečjeg sela

Dečak koji je sinoć poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva bio je štićenik u Dečjem selu u Beranovcu. On je, sa troje braće i sestara, živeo sa hraniteljicom.Trinaestogodišnji dečak koji je juče poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Kraljeva bio je štićenik u Dečjem selu u Beranovcu. On je, sa troje braće i sestara, živeo sa hraniteljicom.
Nesreća se dogodila sinoć oko 17.30 časova, kada je automobil “fijat punto” udario u bicikl kojim se trinaestogodišnji dečak, sa sporednog puta iz pravca Beranovca, uključivao na državni put.
Vozač “fijata” je drugim vozilom prevezao dečaka u Zdravstveni centar “Studenica” gde je dečak nakon sat vremena preminuo.
Izvor: rts
 

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

Kod Kruševca poginuo štićenik SOS sela

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2013

U SAOBRAĆAJNOM udesu koji se u ponedeljak, oko 17.30, dogodio u kraljevačkom prigradskom naselju Beranovac, na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, poginuo je trinaestogodišnji dečak-štićenik iz obližnjeg SOS dečjeg sela. Krećući se svojim „puntom“ kraljevačkih registracija prema Kruševcu,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.