Na Grbavici izgorio kamion

Izvor: Cafe.ba, 10.Maj.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Grbavici izgorio kamion

- U sarajevskom naselju Grbavica rano jutros došlo je do požara na parkiranom teretnom vozilu, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

U saopštenju se navodi da se požar dogodio Zvorničkoj ulici na vozilu marke "DAF", bez registarskih oznaka, koje je koristilo lice čiji su inicijali O.M. iz Sarajeva, te da je vatra oštetila i privatno vozilo "fijat punto", vlasništvo lica D.D. iz Sarajeva.

Tom prilikom niko nije povrijeđen, dok je na vozilima pričinjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << materijalna šteta. Požar je ugasila Profesionalna vatrogasna brigada Sarajevo, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Kantona Sarajevo.

Uviđaj je izvršen, uz angažovanje sudskog vještaka protivpožarne zašitite koji je konstatovao da je uzrok požara upotreba otvorenog plamena.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju navedenog događaja, identifikaciji i pronalasku izrvšioca.

U blizini raskrsnice Jajačke i Prnjavorske ulice, opština Novi Grad Sarajevo, noćas je oko 40 minuta poslije ponoći došlo do upotrebe automatske puške.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih lica, a pričinjena je materijalna šteta na parkiranom privatnom automobilu "audi A6", vlasništvo lica čiji su inicijali B.S. iz Sarajeva.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj je izvšila uviđajna ekipa MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici rade na rasvjetljavanju ovog događaja, te pronalaženju lica H.A. iz Sarajeva, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opšte opasnosti, te oštećenje tuđe stvari, dodaje se u saopštenju MUP-a Kantona Sarajevo.
Pogledaj vesti o: Fiat Punto

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Na Grbavici izgorio kamion

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2015

SARAJEVO - U sarajevskom naselju Grbavica rano jutros došlo je do požara na parkiranom teretnom vozilu, saopšteno je iz MUP-a Kantona Sarajevo...U saopštenju se navodi da se požar dogodio Zvorničkoj ulici na vozilu marke DAF, bez registarskih oznaka, koje je koristilo lice čiji su inicijali O.M....

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.