Izvor: Blic, 04.Maj.2024, 20:40

DVE ŽENE I MUŠKARAC SE IZGUBILI NA NEPRISTUPAČNOM TERENU Detalji drame u Ovčarsko-kablarskoj klisuri: Vatrogasci tragaju za troje Rusa

U toku je akcija spasavanja troje ruskih državljanina, dve žene i jednog muškarca, koji su se danas izgubili na Kablaru zbog skretanja sa pešačke staze broj 2, saznaje Tanjug.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRAJ DRAME U OVČARSKO-KABLARSKOJ KLISURI Policija spasila troje ruskih državljana koji su se izgubili na nepristupačnom terenu (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2024

Pripadnici Sektora za vanredne situacije locirali su i spasili tri strana državljanina, koja su se danas izgubila na planini Kablar.

Nastavak na Blic...

RUSKE TURISTE KONOPCIMA IZVLAČILI IZ KLISURE Ovako je tekla akcija spasavanja kod Ovčar Banje: Drama trajala satima (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Maj.2024

Nakon višečasovne borbe spasilaca, okončana je drama u Ovčarsko-kablarskoj klisuri i sa nepristupačnog, opasnog terena izvučeno je troje turista iz Rusije koji su se izgubili tokom planinarenja na Kablaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.