Beogradska policija zaplenila 15 kilograma droge u puntu i uhapsila dvojicu muškaraca

Izvor: B92, 28.Apr.2021, 19:22

Beogradska policija zaplenila 15 kilograma droge u "puntu" i uhapsila dvojicu muškaraca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 15 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe.

Oni su uhapšeni zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, uhapšeni su M. R. (1992) i D. B. (1973).

Policija je, prilikom pretresa stana osumnjičenog M. R., pronašla manju količinu marihuane i ključ od automobila marke "fijat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << punto", a daljim radom pronašla je i navedeno vozilo parkirano u dvorištu kuće koju koristi osumnjičeni D. B.

Pregledom automobila policijski službenici pronašli su dve putne torbe u kojima je bila marihuana spakovana u 20 paketa, ukupne težine oko 15 kilograma, kao i dve elektronske vagice za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.