Vozači Mercedesa najbrži na prvom treningu, Hamilton prvi

Izvor: Press, 04.Sep.2015, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači Mercedesa najbrži na prvom treningu, Hamilton prvi

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je najbrže vreme na današnjem prvom treningu u Monci, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije.
        Aktuelni svetski šampion odvezao je najbrži krug za 1:24,670 minuta i bio je skoro pola sekunde brži od klupskog kolege Nika Rozberga (0,463). Vozač Ferarija Sebastijan Fetel okrenuo se na stazi pri maloj brzini nakon što je postavio treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vreme, 1:26,258 minuta. Fetel je bio među vozačima koji su podsetili na smrt vozača Indikara Džastina Vilsona. Oni su na svojim kacigama zalepili sliku Vilsonove kacige uz poruku: "Počivaj u miru Vilsone".  Vilson je umro 25. avgusta od teških povreda glave zadobijenih tokom trke Indikar šampionata vožene dan ranije na stazi Pokono u Pensilvaniji. Karlos Sainc mlađi iz ekipe Toro Roso se takođe okrenuo na stazi, ali bilo je ozbiljnije, pošto je proklizao sa staze i morao da napusti vozilo. Vozač Fors Indije Niko Hilkenberg bio je četvrti na treningu, peti je bio njegov klupski kolega Serhio Peres, a šesti Kimi Raikonen iz Ferarija.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hamilton najbrži i na drugom treningu u Monci

Izvor: Akter, 04.Sep.2015

Vozač Mercedesa Luis Hamilton ostvario je danas najbrže vreme i na drugom treningu u Monci, uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Italije..Aktuelni svetski šampion ostvario je najbrže vreme po krugu od 1:24,279 minuta. On je bio prvi i na prvom treningu, koji je bio na programu ranije danas...Drugi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.