Već uspostavljena hijerarhija vozača u Ferrariju

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Već uspostavljena hijerarhija vozača u Ferrariju

Godina 2015. će biti krucijalna za budućnost Kimija Raikonena obzirom da krajem ove sezone ističe njegov ugovor sa Ferrarijem. Prošle godine on je bio uparen sa Fernandom Alonsom dok je ove godine njegov timski kolega jedan od njegovih najboljih prijatelja među vozačima Sebastian Vettel.

Međutim, iako je Ferrari na početku sezone tvrdio kako oba vozača imaju jednak tretman, Vettel je taj koji se bolje snašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << na početku sezone i privukao veću pažnju medija već posle dve trke. Vettel je bio na podijumu u Australiji a u Maleziji je osvojio prvo mesto, već u svojoj drugoj vožnji za Ferrari, nešto što nije uspeo ni Michael Schumacher. Dok Ferrari i dalje ne napušta strategiju da vozači imaju isti tretman sve su brojniji novinari koji ukazuju da će Ferrari u nastavku sezone da da prednost Vettelu.

foto © worldcarfans.com

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.