VN ŠTAJERSKE: Hamilton najbrži u Austriji, katastrofa Ferarija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 17:28

VN ŠTAJERSKE: Hamilton najbrži u Austriji, katastrofa Ferarija (FOTO)

Britanac na šest pobeda od rekorda Mihaela Šumahera.

Vozač Mercedea Luis Hamitlon slavio je na Velikoj nagradi Štajerske, drugoj trci ovoggodišnjeg skraćenog šampionata Formule 1. Britanac je do trijumfa stigao pošto je startovao sa pol pozicije i u vođstvu proveo gotov celu trku. Ovo je bila 85. pobeda u karijeri Luisa Hamiltona i od rekorda Mihaela Šumahera ga deli još samo šest pobeda.

Mercedes je u Austriji ostvario dvostruku pobedu pošto je Hamiltonov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << timski kolegaValteri Botas zauzeo drugu poziciju, dok je kao treći kroz cilj prošao Maks Ferštapen. Na korak od podijuma je ostao drugi Red Bul kojim je upravljao Aleksander Albon, odk je peto mesto zauzeo Lando Noris u Meklarenu.

Hamilton takes his 85th career win! He's now just six wins behind Schumacher's all-time record of 91.#AustrianGP 🇦🇹 #F1 pic.twitter.com/bsrwlQoWiD

— Formula 1 (@F1) July 12, 2020

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Ferari je imao katastrofalnu trku pošto je već u prvom krugu došlo do incidenta u kojem je Šarl Lekler udario odpozadi svog timskog kolegu Sebastijana Fetela, a zbog ovog incidenta su oba Ferarija veoma brzo i završila trku. Bio je to prvi put od Singapura 2018. da oba vozača Skuderije završe trku već u prvom krugu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.