Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2020, 16:59

Ferari doživeo najveći maler, Hamilton slavio u Štajerskoj (VIDEO)

Koban start po čuveni tim

Drugu trku u sezoni Formule 1 obeležile su dve scene: prva je pobeda Luisa Hamiltona, njegova 85. u karijeri, a druga je incident u prvom krugu, u kom su učestvovali vozači Ferarija Šarl Lekler i Sebastijan Fetel, koji su nedugo zatim i odustali sa trke.

Posle toga je svakako Hamiltonu bilo lakše da se dočepa trijumfa.

Drugo mesto zauzeo je Valteri Botas u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << drugom Mercedesu, dok se na trećem mestu našao vozač Red Bula Maks Ferstapen.

Uspeo je Hamilton da bude najbrži na svim treninzima, kvalifikacijama i na trci. Zasluženo se popeo na najviši podijum, a Ferari će posle ove trke imati velike glavobolje.

"Hvala veliko mom timu. Kakva čudna godina, ali je odlično vratiti se vožnji i ovakvim uspesima. Prošli vikend je bio težak, ali smo sada napravili iskorak. Volim trke koje idu jedna za drugom u kratkom periodu. Mogao bih tako cele godine", rekao je Hamilton.

Valteri Botas je istakao da nije mogao mnogo protiv Hamiltona koji je krenuo prvi, kao i da je bila dobra bitka protiv Ferstapena, dok je sam Ferstapen istakao da mu je u pojedinim momentima bilo dosadno.

Iza prve trojice, slede Albon, Noris, Perez, strol, Rikardo, Sajnc i Kvjat.

Evo kako je izgledao Ferarijev incident...

Kimi's start

Kimi had best view for Ferrari's crash pic.twitter.com/W6s5iL2Bvy

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.