VN MONAKA: Verstapen sigurno trijumfovao i pretekao Hamiltona u generalnom plasmanu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2021, 17:13

VN MONAKA: Verstapen sigurno trijumfovao i pretekao Hamiltona u generalnom plasmanu (FOTO)

Vozač Ferarija Šarl Lekler našao se pred sam početak trke u velikom problemu sa bolidom i umesto da krene sa pol pozicije, nije startovao uopšte.

Maks Ferstapen pobednik je trke za Veliku nagradu Monaka!

Za vozača Red Bula pobeda na ulicama Monte Karla znači i preuzimanje vodećeg mesta u generalnom plasmanu od Luisa Hamiltona.

NEW. CHAMPIONSHIP. LEADER.@Max33Verstappen leads the drivers’ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << championship for the first time in his career 🤩

And it’s a return to the top for @redbullracing too!#MonacoGP 🇲🇨 #F1 pic.twitter.com/IWWpI5hXyI

— Formula 1 (@F1) May 23, 2021

Na pobedničkom postilju iza Holanđanina našli su se i Karlos Sains iz Ferarija, te vozač Meklarena Lando Noris.Sledili su Sebastijan Fetel, Pjer Gasli, Luis Hamilton, Lens Strol, Esteban Okon i Antonio Đovinaci na desetom mestu.

🏁 END OF RACE (LAP 78/78) 🏁

TOP 10

Verstappen ⭐️

Sainz

Norris

Perez

Vettel

Gasly

Hamilton

Stroll

Ocon

Giovinazzi #MonacoGP 🇲🇨 #F1 pic.twitter.com/vzTiIenzN6

— Formula 1 (@F1) May 23, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Formula 1: Monako je Ferstapenov, Luis 7, pehovi za Leklera i Botasa

Izvor: AutoBlog, 23.Maj.2021

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobednik je trke za Veliku nagradu Monaka, prenosi Sport Klub. Vozač Ferarija Šarl Lekler našao se pred sam početak trke u velikom problemu sa bolidom i umesto da krene sa pol pozicije, nije startovao uopšte. Za Ferstapena pobeda u Monaku znači i preuzimanje vodećeg...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.