VIDEO: Youtuber kupio novi Ferrari, pokvario se nakon jednog sata

Izvor: AutoBlog, 02.Jul.2023, 09:03

VIDEO: Youtuber kupio novi Ferrari, pokvario se nakon jednog sata

YouTuber Jake Paul je novi Ferrari 296 GTB platio 421.000 dolara. Izabrao je žuti primerak i odmah po primopredaji je krenuo na prvu vožnju. Pritom je jasno da auto nije deo neke buduće kolekcije, već ga je kupio da bi uživao u njemu i, naravno, povećao popularnost na društvenim mrežama. Verovatno nije računao na osetljivost Ferrarijevog proizvoda, koji je nakon samo nekoliko "agilnijih manevara" posustao. Umesto da ga lagano provoza i razradi, Paul je vrlo brzo krenuo da divlja u automobilu, a nakon što je merač pokazao 90 pređenih kilometara, pogon je posustao, navodi Index.hr. Umesto da iskoristi potencijal 830 KS snažnog hibridnog pogona i između ostalog iskusi promptni odaziv i ubrzanje (0-100 km/h za 2.9 s), Paul...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Jutjuber kupio novi Ferrari, pokvario se nakon jednog sata (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2023

Jutjuber Džejk Pol je novi Ferrari 296 GTB platio 421.000 dolara. Izabrao je žuti primjerak i odmah po primopredaji je krenuo na prvu vožnju. Pritom je jasno da auto nije dio neke buduće kolekcije, već ga je kupio da bi uživao u njemu i, naravno, povećao popularnost na društvenim mrežama.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.