Troje ubijeno Ferrarijem

Izvor: B92, 16.Maj.2012, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troje ubijeno Ferrarijem

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu 12. maja u Singapuru, kada je vozač Ferrarija 599 GTO prošao kroz crveno svetlo, tri osobe su poginule, dok su dve teško povređene.

Udes je snimljen video kamerom koja se nalazila u vozilu koje nije učestvovalo u sudaru i čiji je vozač imao sreću da svojim automobilom sa semafora krene trenutak posle taksi vozila na koje je pri velkoj brzini naleteo Ferrari:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Nakon što je udario u taksi, Ferrari je oborio i jedan motocikl. U nesreći je na licu mesta poginuo 31-ogodišnji vozač Ferrarija, dok su 51-ogodišnji vozač taksija i njegova 41-ogodišnja saputnica podlegli povredama nekoliko sati kasnije.

Motociklista i žena koja je bila suvozač u Ferrariju, smešteni su u bolnicu sa teškim povredama.

Pogledajte fotografije sa lica mesta koje su snimljene sledećeg dana:

Nadamo se da će ovi strašni snimci pomoći ljudima da se odgovornije ponašaju za upravljačem i da ozbiljnije shvate rizike vožnje i koliko se lako strada za volanom.

Pogledajte kako je neoprezni vozač Lamborghinija izazvao sudar.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.