Topalko završio u krevetu sa Macom i Atinom!

Izvor: Poznati.info, 28.Mar.2015, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Topalko završio u krevetu sa Macom i Atinom!

Milan Topalović Topalko sinoć je u Parovima pravio haos, a na kraju večeri zalegao je sa dve učesnice u krevet.

„Samo ja mogu da te smirim“, rekao je Topalko svojoj ljubavnici Atini, koji je potom rekao da treba u isti krevet da legne sa Macom Diskrecijom i Atinom Ferari.Dok je plesao sa Macom Diskrecijom, pogledom je tražio Atinu, s kojom je najčešće pričao, smejao se i videlo joj je veoma naklonjen.

U rijalitiju Atini ništa nije rekao, samo je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da je napravi ljubomornom, time što je odveo u krevet Macu i Atinu istovremeno. Čak i dok su njih troje ležali u krevetu, Macu Diskreciju je samo ovlaš zagrlio, dok je Atinu Ferari sve vreme mazio i češkao.

Autor: Goran, Foto: Prinskrin

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.