Specijalni Ferrari F12 Berlinetta SG50

Izvor: AutoBlog, 17.Avg.2015, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalni Ferrari F12 Berlinetta SG50

Ferrari je povodom nedavnog obeležavanja 50 godina nezavisnosti Singapura (9. avgusta) pripremio unikatni primerak modela F12 Berlinetta.Specijalni Ferrari F12 Berlinetta SG50 je javnosti predstavio Ferrarijev diler iz Singapura Ital Auto, a radi se o automobilu sa crveno/belim eksterijerom, u bojama nacionalne zastave.Tačnije, u pitanju je Rosso Singapore metalik boja iz Ferrarijevog Tailor Made programa, u kombinaciji sa belim trkačkim trakama.Treba pomenuti i specijalna trkačka sedišta (takođe iz Tailor Made ponude), i to sa motivom lava na naslonima za glavu, kao i pragove sa "Singapore 50th Anniversary Edition...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Jedinstveni Ferrari za 50 godina nezavisnosti Singapura

Izvor: B92, 17.Avg.2015

Proizvođač iz Maranela predstavio je specijalni primerak modela F12 Berlinetta povodom proslave pola veka nezavisnosti ove azijske države.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.